درمان عیوب انکساری چشم با طب سنتی

به گزارش هیو بلاگ، به منظور درمان عیوب انکساری چشم (نزدیک بینی، دوربینی، پیرچشمی و ...) با طب سنتی، خوردن شیر و بادام، هویج، اسفناج و شیرین بیان توصیه میشود.

درمان عیوب انکساری چشم با طب سنتی

درد، قرمز شدن، سوزش، تحریک و آب آمدن از چشمها نشانههای رایجی از گرفتاری به بیماری های چشم است. بیماری های چشمی متعدد بوده، عفونت چشم و حساسیت که میتواند ناشی از گرد و غبار، آلودگی و گیاهان باشد، خستگی چشمها ناشی از تماشای طولانی تلویزیون، کار با موبایل و کامپیوتر، بازی های کامپیوتری، مطالعه زیاد با نور ناکافی و رژیم غذایی نادرست همگی میتواند از عوامل یجاد ناراحتی های چشمی باشد. بعضی از مسائل چشم نیز هستند که باعث اختلال در دید و یا کاهش دید میگردند. از جمله این مسائل، نزدیک بینی، دوربینی، آستیگمات و پیرچشمی است که به آنها تحت عنوان کلی عیوب انکساری چشم گفته میگردد. برای درمان عیوب انکساری چشم ضروری است به چشم پزشک مراجعه شده تا درمان کامل انجام گیرد، لیکن طب سنتی نیز توصیههایی برای درمان تکمیلی مسائل انکساری چشم پیشنهاد داده است.

علت ایجاد عیوب انکساری چشم

عیوب انکساری که نتیجه آن دروبینی، نزدیک بینی و .. است در اثر انحنای کره چشم یا عدسی چشم ایجاد میگردد و در بیشتر مواقع از طریق استفاده از عینکهای طبی، لنز، عمل جراحی و در بعضی موارد انجام دادن تمرین های چشمی اصلاح میگردد.

درمان عیوب انکساری چشم با طب سنتی

توصیه های طب سنتی برای درمان عیوب انکساری چشم عبارتند از:

  • خوردن شیر و بادام

خوردن شیر و بادام نسخه ای سنتی برای داشتن دید خوب است. خوردن این ماده غذایی مفید همچنین به عنوان یکی از راهکارهای درمان خانگی آب مروارید نیز محسوب شده و آغاز آن را به تاخیر می اندازد. بادام بسیار مغذی بوده و حاوی پروتئین هایی است که به آسانی هضم و جذب میگردد. به این منظور در شب اول یک عدد بادام را در آب بخیسانید. صبح پوست آنها را کنده و با یک فنجان شیر بخورید. شب دوم 2 عدد، بادام را در آب بخیسانید و صبح روز بعد آنها را بخورید. این کار را هر رو به مدت یک هفته انجام داده و هر روز یک بادام اضافه کنید تا زمانی که به 7 عدد برسد. شب بعد 6 عدد بادام بخیسانید و بعد 5 عدد تا انتهای هفته که دوباره به یک عدد برسد.

  • نوشیدن آب هویج و آب اسفناج

یکی دیگر از پیشنهادات طب سنتی برای درمان عیوب انکساری چشم مصرف یک فنجان آب هویج و یک چهارم فنجان آب اسفناج است. از این نوشیدنی دو بار در روز خورده گردد. این ترکیب برای بینایی چشمها بسیار مفید بوده و خوردن منظم آن پس از مدتی شما را از عینک بی احتیاج میکند.

  • مصرف میوه ها و سبزیجات دارای رنگ نارنجی و قرمز

به طور کلی تمام میوه ها و سبزیجاتی که در طیف رنگی زرد، نارنجی و قرمز قرار دارند مانند هویج، فلفل قرمز، خربزه و انبه و سبزیجاتی که درای برگ سبز هستند مانند اسفناج برای درمان عیوب انکساری چشم مفید هستند. ماده موجود در این میوه ها و سبزیها بتاکاروتن بوده که پیش ساز ماده رتینول است. (رتینول نوعی ماده شیمیایی در شبکیه چشم بوده که از ویتامین آ ساخته شده و دیدن را امکانپذیر میسازد.

  • مصرف شیرین بیان

از دیگر راههای درمان عیوب انکساری چشم که در طب سنتی چینی به آن اشاره شده است استفاده از گیاه دارویی شیرین بیان میباشد. طبق طبابت چینی یکی از خواص شیرین بیان سفت نمایندگی عضلات است. و اثر آن بر روی درمان نزدیک بینی چشم به دلیل تقویت ماهیچه های کره چشم و ماهیچه های مژگانی میباشد. گفتنی است افرادی که فشار خون دارند بایستی در مصرف گیاه شیرین بیان احتیاط نمایند.

  • خوردن هلیله سیاه

توصیه میگردد در مورد مسائل چشمی مقداری گیاه هلیله را با روغن حیوانی تازه که از شیر گاو درست شده باشد و یا باعسل بخورید، همچنین میتوان هر شب مقداری مربای هلیه سیاه را با عسل مصرف نمود.

  • نگاه کردن به زمرد و طبیعت سبز

یکی از راههای درمان عیوب انکساری چشم با طب سنتی نگاه کردن به زمرد و یا هر چیزی است که سبز باشد مانند درختان، جنگل و طبیعت. همچنین نگاه کردن به آبی اسمان، آب جاری و دریا نیز برای تقویت دید مفید میباشد.

  • بوئیدن گیاهان خوشبو

بوئیدن گیاهان خوشبو مناسب هر فصل مانند مشک در گرما و گل محمدی، بهار نارنج و ریحان در سرما، نیز برای تقویت بینایی چشم مفید است.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

سازمان میراث فرهنگی: سازمان میراث فرهنگی، با وبسایت مجموعه میراث فرهنگی ایران همراه باشید.

منبع: setare.com
انتشار: 8 مهر 1400 بروزرسانی: 8 مهر 1400 گردآورنده: heevblog.ir شناسه مطلب: 5892

به "درمان عیوب انکساری چشم با طب سنتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "درمان عیوب انکساری چشم با طب سنتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید